Min ätbara trädgård

Min ätbara trädgård

Min ätbara trädgård® är ett registrerat varumärke för trädgårdstjänster och produkter genom företaget Naturbruket Siljan. Sven och Asya Uhlås står bakom Naturbruket Siljan. Både Asya och Sven har teoretisk och praktisk kunskap inom trädgård. Asya gillar att experimentera på gården och lär sig mycket genom att fråga och söka svar. Sven har stor kunskap inom jord- och skogsbruk och brinner för de ätbara skogträdgårdarna.

 

Att vi valde just ”Min ätbara trädgård” var inte en tillfällighet. Det var först och främst vårt stora matintresse som gjorde att vi ville effektivisera vår trädgårdsproduktion. Vi vet att en ätbar trädgård kan vara lika prydlig och skänka minst lika mycket glädje som en ”vanlig” trädgård. Om vi förvarar skörden kan vi också förlänga nyttan och njutningen hela vintern och våren tills nästa säsong erbjuder oss nya produkter. Det är resultatet av odlarglädje och matentusiasm.

 

Förr i tiden odlade man till husbehov. Nu för tiden odlar de flesta till glädje. Vi tror på odling för husbehov och glädje. Bara tanken på att vårt barn får i sig det mesta i matväg som hon behöver från gården gör oss glada.

 

Vi har ett brett, professionellt kontaktnät där kvalitet och kundens behov står i centrum.

Leave a Reply

Your email address will not be published.